Tabung Belanja Sekolah

March 21, 2014

Double Chocolate Brownies with strawberry

 assalamualaikum

phewww sebulan kot tak update apa apa haha, tah lah sebab tak ada apa yang nak dikongsi, takat yang biasa ni malas nak share kan

macamana hilang mood blogging, macam tu jugak lah dalam tempoh beberapa bulan ni oven Mummys Recipe tak bekerja, dugaan Allah kot, takpe lah redha, ada beberapa deal yang tak berjaya, tapi kita tak kisah pun, ada rezeki lain Allah nak bagi kan

memang hilang mood sebenarnya, tapi sayang pula dah lama blog ni wujud kalau biar macam tu je, okey ni nak share order dari adik gebus, aieda, thanks dek, untuk birthday surprise mak nya, seronok sangat tengok mak aieda happy dapat brownies ni, almaklumlah orang takde mak ni, memang excited gila lah kalau dapat buat suprise untuk mak

kalau ada yang berminat nak tempah, boleh hubungi tina 012 337 6648, atau SMS sahaja ye, sekarang ni tak guna whatsapp jadi apa2 cuma boleh sms saja, bye

3 comments:

mama sara nur said...

Assalam Tina
Cantik brownies berstrabery
Semoga tabah menerima segala kesulitan

Chekgu Azrine said...

Brownies!!!!???ohmai sukanya sgt

izahdaut said...

ehhh.. ada lap u lap me ek kat tengah kek.. bestnya stoberi :)