Tabung Belanja Sekolah

February 17, 2014

Kek Indulgence untuk Mia

 assalamualaikum

saja nak share gambar kek indulgence untuk birthday damia yang ke 8 tahun haritu, okey ni gambar tahun lepas haha baru teringat nak masukkan kat sini
 sekurang kurangnya ada juga kenangan kan bila kita tepek kat sini, inshaallah tiap tiap tahun pun berubah patern kek nya
okey kalau ada yang berminat nak menempah, boleh hubungi tina 012 337 6648, boleh call atau sms saja, whatsapp tak guna sekarang ni, terima kasih