Tabung Belanja Sekolah

March 1, 2013

Crispy macarons - order dibuka sekarang

 assalamualaikum

okey telah berjaya mencabar diri sendiri untuk buat macarons ni, yang tersangatlah manja kan, sapa penah buat mesti tau lah, berpeluh tak berpeluh nak buatnya hihi

tapi alhamdulilah, berkat tunjuk ajar my ticer, berjaya juga buat dan sekarang, tempahan dibuka
 kalau ada sesiapa yang berminat nak try, boleh sms tina di 012-337 6648, ada macam-macam perasa ye untuk dipilih, ada coklat, peanut butter, blueberry dan lemon fillings

yang paling bestnya, untuk yang berada luar kawasan Lembah Klang, macarons ni boleh dipos, jadi tunggu apa lagi, jom lah order
sticky post ni tak tau sampai bila ye, sila skroll kebawah untuk new entri, terima kasih

5 comments:

Qhaifa Nur said...

memang berpeluh nak membuatnya....
sedapnya macarons...

Rohah said...

tak pernah buat dan makan lagi...bilalah kerajinan nak buat ni akan sampai ye..

Ummiakid @ lily said...

yeayyy...itu tandanya yang saya order akan tiba...
bila tahu kemanjaan nya maka...terus letak resepi macarons ni kat list paling bawah utk di cuba buat.......alasan...hanya empunya diri yang tahu....:)

good luck for your bisnes ye Tina...u ken du it...

Ratu Hatiku said...

Sedapnya..

Qasey Honey said...

ohhh tokey macaroon..comeiiinya macaroon yg dhasilkan tu...smoga bjaya yer dlm bbisnes