Tabung Belanja Sekolah

March 1, 2013

Crispy macarons - order dibuka sekarang

 assalamualaikum

okey telah berjaya mencabar diri sendiri untuk buat macarons ni, yang tersangatlah manja kan, sapa penah buat mesti tau lah, berpeluh tak berpeluh nak buatnya hihi

tapi alhamdulilah, berkat tunjuk ajar my ticer, berjaya juga buat dan sekarang, tempahan dibuka
 kalau ada sesiapa yang berminat nak try, boleh sms tina di 012-337 6648, ada macam-macam perasa ye untuk dipilih, ada coklat, peanut butter, blueberry dan lemon fillings

yang paling bestnya, untuk yang berada luar kawasan Lembah Klang, macarons ni boleh dipos, jadi tunggu apa lagi, jom lah order
sticky post ni tak tau sampai bila ye, sila skroll kebawah untuk new entri, terima kasih